Moerputten

In het hart van Deuteren wordt nog een hofje gerealiseerd, Moerputten. Moerputten omvat in totaal 12 stadswoningen en 3 bungalows met binnentuin.

Het hofje is gelegen naast het reeds gerealiseerd hofje Weteringen. Moerputten is afgesloten van de Berkendonklaan en de Haverdonklaan door middel van schuifpoorten. Auto’s kunnen op het binnenterrein geparkeerd worden en er is ruim voldoende speelplek rondom de woning voor kinderen. Al met al biedt Moerputten een veilig en beschermd gevoel. De woningen in Moerputten zijn rustig gelegen en kijken uit op de Gildonklaan of 1e Avendonkstraat.

Stadswoningen

Alle 12 woningen zijn zeer ruim van opzet en bovendien volledig afgewerkt met een luxe en complete keuken en sanitair van Villeroy en Boch. Aan de achterzijde is het terras bereikbaar via dubbele tuindeuren. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelcombinatie en toiletcombinatie. In de grote bergruimte op deze verdieping is naast de opstelplaats van CV en WTW voldoende ruimte voor de wasmachine en droger.

De tuinen worden aan de achterzijde afgescheiden door middel van een houten schutting en de buitenberging. Iedere woning heeft een parkeerplaats op eigen terrein of op het gezamenlijke binnenterrein.

Bungalows rondom een afgesloten binnenplaats

Op de hoeken van Moerputten bevinden zich in totaal drie bungalows met binnentuin. Deze bungalows kijken uit op de Haverdonklaan of de Berkendonklaan en zijn zeer ruim van opzet. Met een royale woonkamer en keukenruimte en twee ruime slaapkamers, waarvan er een kan worden ingericht als bijvoorbeeld een hobbyruimte.
Zowel de woon- als slaapkamer zijn met de binnentuin verbonden door middel van (schuif)deuren. De bungalows zijn voorzien van een luxe keuken en sanitair van Villeroy en Boch.
De badkamer is uitgevoerd met zowel een ligbad als een inloopdouche. Een grote bergkamer is voorzien van aansluitingen voor was- en droogmachine. Alle bungalows hebben een eigen carport.

Uiteraard zijn er vele mogelijkheden denkbaar om de woningen volledig af te stemmen op uw individuele woonwensen. Er zijn diverse keuzemogelijkheden zoals het uitbreiden van de begane grond. Er is veel mogelijk!

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 11

Bouwtype H1

Stadswoning

Bekijk

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 03

Bouwtype H2

Bungalow met binnentuin

Bekijk

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 03

Bouwtype H3

Bungalow met binnentuin

Bekijk

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 08

Bouwtype H4

Bungalow met binnentuin

Bekijk

Een ontwikkeling van

Logo_moeskops_rood.wit

© powered by WEBFLAT