Biessert & Dieze

Ruime geschakelde twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen

In de zuidelijke punt van het nieuwe Deuteren, worden in totaal acht geschakelde twee-onder-een-kap woningen en 4 geschakelde vrijstaande woningen gebouwd. De helft hiervan bevindt zich aan de Gildonklaan, in een rustige straat tegenover de stadswoningen. De andere helft wordt gebouwd aan de Berkendonklaan met uitzicht op een groenstrook.

De woningen zijn gebouwd onder fraaie, klassieke architectuur en hebben kleine variaties in het gevelbeeld. Alle achtertuinen zijn georiƫnteerd op het zuiden.
Zowel de geschakelde twee-onder-een-kap als de vrijstaande woningen hebben een verrassende en zeer ruime indeling, die bovendien door de diverse optie- en uitbouwmogelijkheden volledig aan uw eigen wensen kan worden aangepast.

Alle types hebben een ruime woonkamer gericht op de achtertuin, uiteraard te bereiken via openslaande tuindeuren, en zijn luxueus afgewerkt. De keuken is compleet ingericht met gaskookplaat, recirculatiekap, inbouw koelkast, combimagnetron, spoelbak en vaatwasser. De toiletruimte(s) en de badkamer zijn ingericht met sanitair van Villeroy & Boch.
De bovenverdieping biedt verder ruimte aan drie zeer ruime slaapkamers. De vrij indeelbare zolderverdieping geeft mogelijkheden tot een vierde slaapkamer, berg- of studeerkamer.
Uiteraard zijn alle types voorzien van parkeergelegenheid op eigen terrein en hebben alle woningen een garage (met uitzondering van kavel 52).

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 05

Bouwtype I1

Ruime geschakelde twee-onder-een-kap woning

Bekijk

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 04

Bouwtype J1

Ruime geschakelde twee-onder-een-kap woning

Bekijk

Moeskops Deuteren Exterieur Cam 12

Bouwtype I2 & J2

Vrijstaand geschakelde woningen

Bekijk

Een ontwikkeling van

Logo_moeskops_rood.wit

© powered by WEBFLAT